Toimintaohjeet

Aukioloajat

Sali on auki vuoden kaikkina päivinä klo 04-24. Voit treenata juuri sinulle sopivana ajankohtana ja tulla ja mennä täysin oman aikataulusi mukaan.

Liittyessäsi jäseneksi, saat avainkortin, jolla pääset kulkemaan salille.

Henkilökunta päivystää salilla säännöllisesti mutta emme ole paikalla kaikkina salin aukioloaikoina. Ilmoitamme facebookissa viikottain ajat, jolloin tavoitat meidät salilta.

Muita aikoja silmällä pitäen salin aulasta löytyy puhelin, jonka kuuman linjan avulla saat yhteyden salin henkilökuntaan milloin tahansa salin aukioloaikojen puitteissa.

sports, fitness, body-building-1452965.jpg
sports, fitness, body-building-1452965.jpg

Saapuminen ja pysäköinti

Salimme sijaitsee Mikkolassa ns. TalousMarkan talossa osoitteessa Mikkolantie 32. Pysäköintitilaa löytyy muutama paikka talon edestä ja rutkasti talon vasemmalla sivulla sijaitsevalta parkkipaikalta.

Pysäköinti on maksutonta.

Huomaathan, että pihassa ajosuunta on yksisuuntainen. Mikäli jätät auton isolle parkkipaikalle vasemmalle, kierrä ensin koko talo päästäksesi parkkipaikalle.

Sisään avainkortilla

Salin ovet toimivat sähkölukolla. Liittyessäsi jäseneksi, saat avainkortin. Käytä avainkortti oven vasemmalla puolella olevassa lukijassa, jolloin ovi avautuu ja pääset sisään.

Ethän päästä muita treenaajia sisään samalla oven avauksella. Jokaisella jäsenellä on oma kortti, jota tulee käyttää salille tultaessa.

Turvallisuutenne takaamiseksi kuvaamme jokaisen salille tulijan ovella.

sports, fitness, body-building-1452965.jpg
sports, fitness, body-building-1452965.jpg

Aula, wc- ja pukutilat ja treenitilat

Tullessasi sisään, löydät pukuhuoneet ja pesutilat käytävän oikealta puolelta.

Vasemmalla on asiakaspalvelutiski, joka on miehitetty facebookissa ilmoittaminamme aikoina. Muina aikoina löydät tiskiltä puhelimen, jolla saat tarvittaessa yhteyden henkilökuntaan, sekä kynän ja paperia kirjallisia palautteita tai yhteydenottoja varten.

WC-tilat löytyvät käytävän vasemmalta puolelta asiakaspalvelutiskin jälkeen.

Aulan päässä on ovi, josta pääset salin ensimmäiseen kerrokseen toiminnallisen treenin alueelle. Astuttuasi ovesta sisään, vasemmalla puolellasi ovat portaat, joita nousemalla pääset salin toiseen kerrokseen cardio- ja painopakkalaitteiden alueelle.

Treenatessasi

Muistathan kunnioittaa muita treenaajia. Puhdista laitteet käytön jälkeen. Pitäessäsi taukoa harjoitusten välissä, siirry pois laitteilta ja anna muille treenaajille tilaa

MIKSA MITÄ TÄHÄN PITÄÄ TULLA?

sports, fitness, body-building-1452965.jpg
sports, fitness, body-building-1452965.jpg

Koronasäännöt ja suositukset

Muistathan nämä seikat salille tullessa:

  • Vain terveenä salille.
  • Käsien pesu tullessa ja mennessä.
  • Vältä koskettelemista kasvoihin treenin aikana.
  • Puhdista laitteet turvallisen käytön varmistamisesksi.
  • Huomioi muut liikkujat, pidä huolta turvaväleistä.
  • Treenin jälkeen peseydy kotona, jos mahdollista.

Lisäksi noudatathan muita salin sääntöjä sekä yleisiä koronasuosituksia!

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko jäsenyydestä ja haluat ilmaisen tutustumiskäynnin? Oletko jo jäsen, ja tahdot tuoda kaverisi kokeilemaan treenausta meillä? Haluatko suositella kaveria jäseneksemme? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.